Om Test The Talent

Test The Talent är skapat för att göra det enkelt för dig att förbereda dig inför ditt jobbtest.

Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga träningen, så att du kan slutföra ditt jobbtest med ett bra resultat och därmed öka dina chanser att få drömjobbet! Konkurrensen om toppositioner på arbetsmarknaden är hög och oavsett din nuvarande kompetens bör du öva innan du genomför ditt jobbtest.

Test The Talent ger dig tillgång till en rad olika tester med olika svårighetsnivåer som liknar de tester du möter i rekryteringsprocessen. Ett bra resultat på SHL-testet kräver noggrann förberedelse, men genom träning av hjärnan med förberedande test kan de flesta uppnå bra resultat!

Varför måste du träna?

Träning av hjärnan är som träning inför en tävling. De flesta kan springa fem kilometer, men om du vill springa snabbt måste du träna. Med ett strukturerat träningsprogram kan du fokusera på att förbereda dig inför loppet och du kommer snabbt att förbättras. Erfarna löpare kommer att förbättras mindre än människor utan löperfarenhet, men alla kommer att förbättra sig.

Efter att du har gjort ett SHL-test kommer du få en uppfattning av testets struktur och börja förstå tankesättet bakom frågorna. Därmed kommer nästa test du genomför innebära att du kan lösa frågorna snabbare och med färre fel. Det är alltså en stor fördel att genomföra flera övningstest innan det slutgiltiga jobbtestet!

Test The Talents testpaket passar för de tester du får här

”Lättanvänd sajt med bra övningstest. Det allra bästa var de omfattande svarsförklaringarna som gjorde att jag enkelt kunde se när och hur jag tänkt fel!”

”Test The Talent SHL svenska övningstest är mycket effektiva och simulerar mycket väl de verkliga testen.”

”Det var ett tag sedan jag hade arbetat med de traditionella reglerna, så jag köpte ett SHL test som skulle förberedas. I de första SHL-testerna fick jag 10-12 rätt, men efter att ha kört testet genom två gånger, förbättrade jag mina poäng till runt 16-18.”

”Så härligt äntligen att testa på SHL test på svenska, svarsförklaringarna för varje svar var tydliga och lätta att förstå.”

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer