SHL-Test (Numerisk, Logisk Induktiv och Verbal)

15 test-set / 279 frågor

Omfattande förklaringar och beräkningsmodell

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI

499 SEK

KÖP TILLGÅNG TILL SHL-TEST

Här kan du köpa tillgång till strukturerade testpaket som effektivt förbereder dig inför ditt kommande SHL-test!

Om du inte har tidigare erfarenhet med numeriska, logisk/induktiv eller verbala prov, kommer du troligtvis att få ett mycket bättre resultat på ditt SHL-test genom att prova ett testpaket innan du genomför ditt SHL-test.

Vi har sett exempel på förbättringar upp till + 250%. Testpaketet hjälper dig helt enkelt att förstå teststrukturen hos SHL-testet och du får även en känsla för vilka frågor som kan komma på testet. Samtidigt tränar du din hjärna inför ditt kommande test.

När det gäller positioner på arbetsmarknaden där talförståelse eller muntliga färdigheter är av hög prioritet förväntas du få ett högt SHL-poäng på ditt test. Därför rekommenderas även numeriskt eller verbalt starka kandidater att slutföra en testkurs.

Du kan välja mellan att köpa ett kombinerat paket med både numeriska, logiska/induktiva  och verbala testuppsättningar, ett paket med endast numeriska testuppsättningar eller ett paket med verbala testuppsättningar.

Du hittar engelska tester här.

Kom ihåg att vi betalar tillbaka dina pengar om du inte är helt nöjd med ditt köpta testpaket från Test The Talent!

”Test The Talent svenska övningstest är mycket effektiva och simulerar mycket väl de verkliga testen.”

”Det var ett tag sedan jag hade arbetat med de traditionella reglerna, så jag köpte ett SHL test som skulle förberedas. I de första SHL-testerna fick jag 10-12 rätt, men efter att ha kört testet genom två gånger, förbättrade jag mina poäng till runt 16-18.”

Test Talents testpaket passar för de tester du får här

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer