INTEGRITETSPOLICY

Test The Talent vill samla in och lagra så få personuppgifter som möjligt. Vi lagrar ditt namn, din e-postadress och information om vilket paket du har köpt, när du har köpt det och om betalningsstatus. Dessutom behåller vi dina testresultat under den tremånadersperiod som kundrelationen med Test The Talent varar.

Alla ovanstående personuppgifter delas INTE med tredje part.

När du köper ett testpaket godkänner du automatiskt ett databehandlingsavtal med Test The Talent som databehandlare. Detta avtal ålägger Test The Talent att se till att vi följer EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Test The Talent använder Digital Ocean som värd för våra servrar och därmed för din information och testdata. Ingen personlig information delas med Digital Ocean.

Annan personlig information samlas in av Test The Talent och lagras via tredjepartsleverantörer:

Stripe: För att hantera kreditkortsbetalningar. Ditt namn, din e-postadress och kreditkortsinformation delas, men din kreditkortsinformation lagras inte någonstans i Test The Talents system.

Google G Suite: för e-postkommunikation mellan kunder och Test The Talent.

Google Analytics: för statistik och analys av webbplatsen.

3 månader efter att du har köpt ett betalt testpaket från Test The Talent raderar vi ditt konto inklusive alla testresultat.

Om du vill radera dina uppgifter före detta datum kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected] så kommer vi att behandla din begäran så snart som möjligt. Alla andra förfrågningar om integritet och uppgifter kan skickas till samma e-postadress.

Copyright © 2022 – Test The Talent

© Copyright 2023 - Test The Talent - Disclaimer